Az online fogadások történetének legnagyobb nyereményei és veszteségei

A szerencsejáték izgalmas időtöltés lehet, de pusztító veszteségeket is okozhat. Íme néhány az online (https://icecasino-hu.com/bonuszajanlatai/) fogadások történetének legnagyobb nyereményei és veszteségei közül.


Egy fogadó 20 000:1 arányú oddsból egy lenyűgöző NFL-parlay-győzelmet csinált mindössze 5 dollárnyi téttel, ami hatalmas hozamot eredményezett!


1. Fred Craggs

Amikor a legnagyobb fogadási nyereményekre gondolunk, azok gyakran drámai történeteket rejtenek magukban, amelyek egyszerre szólnak a nehézségekről és a gazdagságról. Az egyik ilyen eset a yorkshire-i Fred Craggs volt, akinek sikerült elképesztő, 1,5 millió forintos nyereményt elérnie, miután mindössze 50 penny értékben fogadott egy nyolcszoros halmozó fogadásra, amely a világ minden tájáról származó lóversenyeket tartalmazott!


Craggs 2.000.000:1 arányban fogadott a halmozó fogadásával, amely végül hihetetlen sikert aratott, amikor az általa kiválasztott nyolc ló mindegyike megnyerte a saját versenyét. Csak később jött rá, hogy mi történt, mígnem újra felkereste a helyi bukmékert, hogy újabb fogadást tegyen, amivel nyereménye meghaladta az 1 millió PS-t! Ahelyett, hogy szerencséjének hírét gyorsan továbbította volna a családjának vagy barátainak, amíg az összes pénz megérkezett; így ez a második legkisebb tét, amelyből milliós jackpot lett ezen a listán.


2. Charles Barkley

Charles Barkley már régóta az NBA történetének egyik legikonikusabb alakja, mégis ő az egyik legnagyobb tétekkel játszó szerencsejátékos. Egyszer bevallotta, hogy több pénzt veszített szerencsejátékon, mint amennyit a legtöbb ember egy egész év alatt keresett. Bár tett lépéseket a gyógyulás felé, a szerencsejáték-függőség továbbra is problémát jelent a Hall of Famer számára.


Nemrégiben az NBA on TNT elemzője, Jabari Parker összefogott a FanDuel-lel, hogy reklámozza sportfogadásukat. A FanDuel exkluzív megállapodást kötött az NBA-vel, hogy a fogadóknak hozzáférést biztosítson a vonalak és fogadások széles skálájához.


A FanDuel nemrég mutatta be az NBA rájátszás esélyeit népszerűsítő reklámfilmjét, amelyben Barkley egy fiatalabb verziója látható, aki deepfake technológiát használ, hogy segítsen a fogadóknak "úgy gondolkodni, mint egy játékos". Érdekes módon a fiatal Chuck úgy tűnik, mintha a jelenlegi Charles Barkley-val beszélgetne; majd arra bátorítja a nézőket, hogy a FanDuel segítségével tegyenek azonos játékra vonatkozó parlay fogadásokat - ez nem teljesen oldja fel a problémás szerencsejátékkal kapcsolatos stigmát, de mégis fontos kijelentést tesz!


3. Mick Gibbs

Senki sem vitatja, hogy a szerencse szerves szerepet játszik a nagy fogadási nyereményekben, mégis okos stratégiákkal növelheted az esélyeidet a nagy jackpotok elcsípésére. A megfelelő piacok és sportágak kiválasztása sokat számíthat a fogadások elhelyezésekor.


Steve Whiteley, egy fűtésmérnök Norfolkból, 2011-ben elképesztő, PS2-es tétet tett meg hat lóversenyre - mind a hat nyertes volt - köztük olyanra is, amelyik 28 korábbi futamot veszített el! Fogadása rendkívül sikeresnek bizonyult.


Nicholas Newlife-ot annyira megragadta Roger Federer 2003-as wimbledoni teljesítménye, hogy úgy döntött, fogadást köt a tíz évvel későbbi sikerre, amikor Federer hetedik wimbledoni bajnoki címét nyerte. Sajnos Newlife elhunyt, mielőtt még élvezhette volna a nyereményét; ezért a pénzét az Oxfam nevű szegénysegélyszervezetnek adományozta.


4. Dave Oancea

Dave Oancea, más néven Vegas Dave 2015 novemberében két nagy fogadási győzelmet is megélt. Az első az volt, hogy 11/1-es oddsért megnyerte a fogadását arra, hogy Holly Holm legyőzi Ronda Rousey-t, ami 200 000 dollárt hozott.


Vegas Dave-nek alig egy héttel később újabb zseniális húzása volt, amikor 140 000 dollárt tett arra, hogy a Kansas City Royals megnyeri a World Series-t. A tétet 15 kaszinóban osztotta szét, mivel egyik sem vállalt felelősséget. Az emberek őrültnek tartották, amiért ilyen kockázatos fogadást kötött, de amikor a Royals nyert, Vegas Dave 2,5 millió dollárral lett gazdagabb!


Sajnos Vegas Dave szerencsétlen szerencsejátékos karrierje hamarosan véget ért, amikor letartóztatták, miután más emberek társadalombiztosítási számát használta a kaszinókban játékosszámlák nyitására. Bár kezdetben 19 bűncselekménnyel vádolták, végül bűnösnek vallotta magát, és félmillió dollár elvesztése elég volt a vádalku és a hároméves eltiltás a Las Vegas-i sportfogadóirodákból.




Visualizzazioni 362
Condividere
Commento
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Potrebbe piacerti anche